Bel om direct een afspraak te maken

De Praktijk

De praktijk begon in 1989 oorspronkelijk als Sportmedische Praktijk Noordwijk en is daarmee de oudste vrijgevestigde sportmedische praktijk in Zuid-Holland.

In de loop van de jaren ontwikkelde de praktijk zich meer en meer tot een gespecialiseerd centrum voor bewegingsapparaat problemen op vele gebieden. De kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling nam geleidelijk toe zodat er heden ten dage sprake is van een uitgebreid pakket aan diagnostische- en behandelingsmogelijkheden. Zowel het aantal patiënten als het aantal verwijzende huisartsen en specialisten vertoont al deze jaren nog steeds een stijgende lijn.

Deze openingstijden van de praktijk kunnen wisselen, afhankelijk van het jaargetijde en persoonlijke omstandigheden. Op afspraak zijn consulten buiten kantoortijden beperkt mogelijk.

Voor het maken van een afspraak is géén verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Dit wordt echter wel op prijs gesteld. Uw huisarts krijgt in principe altijd bericht van de diagnose en behandeling.

maps

van de Mortelstraat 204
2203 JL Noordwijk

U kunt bellen om een afspraak te maken. Het secretariaat is op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.30.

Voor huisartsen, medisch specialisten en fysiotherapeuten is een apart telefoonnummer beschikbaar voor direct overleg.